OVER ZWENK

Zwenk maakt aantrekkelijke en spannende plekken. Dynamische en bijzondere architectuur voor een sociale en groene wereld.

vakmanschap

Zwenk houdt van vakmanschap met karakter. Door nieuwsgierig te zijn naar de gebruikers van een gebouw, naar de geschiedenis van de plek en naar wat er beter kan, komt Zwenk tot frisse ontwerpen. In Nederland zitten we 90% van onze tijd binnen, in een gebouw. Waarom worden er dan nog zoveel gebouwen gemaakt die onprettig zijn, saai, of oncomfortabel?

transformatie

Zwenk heeft zich gespecialiseerd in het transformeren van bestaande gebouwen. Er staat momenteel in Nederland 71 miljoen vierkante meter aan gebouw leeg en elk jaar wordt er een half miljoen vierkante meter gesloopt. Zwenk gelooft in een circulaire samenleving en weet elk bestaand gebouw te transformeren tot erfgoedwaardige hedendaagse architectuur die verrast, stimuleert en als een maatpak de gebruikers past.

zwenk architectuur

Zwenk is opgericht door Pim Pompen. Zijn ervaring varieert van woningen tot schoolgebouwen, van sportcomplexen en interieurontwerpen tot grootschalige masterplannnen. Met deze kennis en ervaring zet hij dromen om in gebouwen.

 

Zwenk, ontwerpbureau voor bescheiden extravagantie.

Achtergrondinformatie

Over uw gegevens

Hoe werken we

Zwenk werkt samen