doorsnede, concept
doorsnede, concept
xxl trap tussen keuken en woonkamer
xxl trap tussen keuken en woonkamer
vide tussen woonkamer en keuken
vide tussen woonkamer en keuken
keuken met afzuigkap in de muur
keuken met afzuigkap in de muur
patio in voormalige uitbouw
patio in voormalige uitbouw
achtergevel met balkon, hot-tub en patio
achtergevel met balkon, hot-tub en patio
open en lichte badkamer van polyester
open en lichte badkamer van polyester
kamer met doorgestreept uitzicht
kamer met doorgestreept uitzicht
het balkon is een hot-tub
het balkon is een hot-tub

druk // rotterdam

Verbouw van een vervallen drukkerij met bovenwoning tot een nieuw woonhuis met kantoor.

Bestaande elementen die de moeite waard waren zijn behouden, de rest is gesloopt of vervangen. Achter het huis halen we het dak van de aanbouw af om een patio-tuin te maken. Het mooie uitzicht vanaf de eerste verdieping aan de straatkant en de patio worden met elkaar verbonden door de centrale leefruimte. De enorme trap zorgt ervoor dat de keuken op de begane grond en de woonkamer op de eerste verdieping één ruimte worden.


CLIENT // Particulier
PROJECT // Verbouw drukkerij tot kantoorwoning
STATUS // In uitvoering
IMAGING // Menno Emmink, Zwenk